No Image Available
Koken op Vlieland
 Auteur: Diverse Vlielande  Categorie: Kook  Uitgever: Orange House  Publicatiejaar: 2018  Aantal bladzijde: 108  Taal: Nederlands  Afmeting: 220 x 230 mm  Formaat: Slappe kaft
Omschrijving:

Vlierland is een bijzonder eiland met een hartelijke en gastvrije bevolking van nog geen 1.100 inwoners. Naast gastvrij zijn zij echte Bourgondiërs, Lekker eten staat hoog in het vaandel. In dit kookboek presenteren bekende en minder bekende Vlielanders maar liefst 46 heerlijke een belangrijk deel, en hoe kan het ook anders, producten uit zee. Naast al dit lekkers biedt dit boek je ook de mooiste foto’s en leuke en leerzame weetjes waardoor je het eiland nog beter leert kennen. Proef de smaak van Vlieland!

Opmerking:

Orange House werkt altijd samen met een lokaal persoon, op Vlieland dus met een echte Vlielander Bianca Kikstra. Bianca doet het niet alleen, er is een groot aantal Vlielanders, Vlielandse ondernemers en verenigingen die meedoen aan het boek. Op maandag 7 mei 2018 was de presentatie in de Vlierijck geweest van het “Koken op Vlieland” het eerste boek werd aangeboden aan de burgemeester van Vlieland Tineke Schokker.